Gratis verzending vanaf € 75,-

Verzenden en Retouren

Wat is de levertermijn van mijn bestelling?

Wij proberen je pakje steeds zo snel mogelijk te verzenden. Wanneer we jouw betaling ontvangen, wordt je pakket binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden.

Wat zijn de verzendkosten?

Bij bestellingen onder de 75 euro bedragen de verzendkosten 5,95 euro naar België. De verzending van een bestelling naar België is gratis vanaf 75 euro.

Wat is de levertermijn na verzending?

Als je pakje verzonden is wordt het in principe de volgende dag aangeboden voor levering, dat geldt ook voor pakjes die verzonden worden naar Nederland.*

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Als het kledingstuk in dezelfde staat zijn als bij ontvangst, inclusief de originele tags en zonder enige beschadigingen. Dan kan  het kledingstuk binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Je mag ook een deel van uw bestelling retourneren.

Jouw aankoopbedrag zal worden terugbetaald na ontvangst en inspectie van het teruggestuurde artikel. Het bedrag wordt vervolgens binnen 14 dagen na ontvangst van je retourmelding terugbetaald. Mocht je een deel van je bestelling retourneren, ontvang je uiteraard niet de verzendkosten terug. 

Hoe ga je te werk?

 1. Stuur een mail naar hocuspocus.kids@hotmail.com en vermeld hierbij het bestelnummer.
 2. Vervolgens mailen wij jou een retourlabel.
 3. Druk het label af, kleef deze op de verpakking en stuur het artikel zoals eerder beschreven (ongebruikt,…) terug.
 4. Breng het pakket naar een punt onze verzendpartner.

Mocht het artikel beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Ruilen voor een ander stuk?

Wil je graag een andere maat of zag je iets anders waar je helemaal blij van wordt? Bestel dit item in de webshop en doorloop de stappen zoals je dat zou doen voor een nieuwe order. 

 • Terugbetaling?      
  • Binnen de veertien kalenderdagen na ontvangst betalen wij jouw retour terug op dezelfde methode als de order betaald werd.
  • Wil je graag een tegoedbon? Laat het ons weten wanneer je ons op de hoogte brengt van de retour en dan mailen we de tegoedbon door na ontvangst van jouw retour.
  • Als je bestelling door de retour onder het minimumbedrag voor gratis verzending zit, wordt de niet aangerekende verzendkost alsnog afgehouden van het retourbedrag.

Binnen welke termijn kan ik een item omruilen of retouren?

Vanaf de dag van ontvangst van je pakket (of aankoop in de winkel) heb je 14 dagen de tijd om je artikel te retourneren.

Welke items mag ik niet retouren?

 • Artikels waarvan de labels verwijderd zijn, artikels die gedragen of beschadigd zijn worden niet geretourneerd.
 • Artikels gekocht in de fysieke shop kunnen niet terugbetaald worden. Binnen de 14 dagen en op vertoon van kasticket kunnen deze artikels geruild worden voor een nieuw item of een tegoedbon.